SMTP facts

Sikkerhed
Realtime spamfiltre og virus scanning på server garanterer din e-mail sikkerhed

Hastighed
Højt ydende SMTP cloudservere placeret centralt i det globale netværk

SMTP dækning
SMTP.dk virker overalt i verden hvor der er en internetforbindelse

Mailprogrammer
SMTP.dk kan bruges på alle typer PC´er, tablets, smart phones og mobiltelefoner - kort sagt alt der kan sende en email.

Fleksible abonnementer
SMTP.dk tilbyder en bred vifte af abonnementstyper der kan dække ethvert mail behov

Administration af din konto
SMTP.dk kontrolpanelet giver dig et hurtigt overblik med statistik, tilkøbsmuligheder og kontoprofil

Hjælp til opsætning

Hjælp til opsætning

Opsætningsmanualer til : Outlook, Ipad, Iphone, Android, MAC mail, Entourage m.fl

Opsætning af e-mail program

SMTP.dk opsætning

Gør din opsætning let. Se hvordan du bedst og hurtigst får glæde af SMTP.dk i den manual, der passer til dit e-mail program. Husk at du skal bruge de kontooplysninger, du har fået i velkomstmailen.

OBS: Brug altid port 587 som udgående port sammen med SMTP.dk, så er du sikker på at kunne maile i alle netværk.

Outlook 2010

Outlook 2007

Outlook 2003

Windows LIVE Mail 2011

Ipad

MAC Mail 2011

MAC Mail

Android

Iphone

Windows phone 8

Eudora OSE 8

Mozilla Thunderbird 2014

Entourage MAC

Outlook Express

Mail Evolution

Exchange 2003

Read more on company homepage

UltraMailer Bulk Mailer

Sendblaster PDF